Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ενοικίαση ανεμιστήρων υδρονέφωσης 290watt

Ενοικίαση ανεμιστήρων υδρονέφωσης 290watt

Ενοικίαση ανεμιστήρων υδρονέφωσης 290watt

Σταθερού ύψους  για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Λειτουργούν με φυγοκεντρική παραγωγή σταγονιδίων νερού τα οποία καθώς απορροφούν την θερμότητα του περιβάλλοντος εξατμίζονται κατεβάζοντας έτσι την αισθητή θερμοκρασία. Έχουν αυτονομία δοχείου 5-6 ώρες. Διαθέτουν μεγάλο άνοιγμα φτερών  75 εκατοστών και με τις ρόδες μεταφοράς η μετακίνηση τους είναι εύκολη σε ομαλό έδαφος ακόμα και όταν έχει γίνει η πλήρωση της δεξαμενής τους με νερό.

 

Ενοικίαση ανεμιστήρων υδρονέφωσης 290watt

Πως Λειτουργούν οι ανεμιστήρες υδρονέφωσης

Εντός της βάσης τους διαθέτουν δοχείο νερού χωρητικότητας 30 λίτρων με καπάκι πλήρωσης στο πάνω μέρος. Εκεί μια αντλία νερού συμπιέζει το νερό μέχρι τα ακροφύσια και παράλληλα η αντλία αέρα βοηθάει στην εκτόξευση των σταγονιδίων στο περιβάλλον. Η φτερωτή του ανεμιστήρα προωθεί τα σταγονίδια προς το μέρος μας και καθώς αυτά εξατμίζονται απορροφούν θερμότητα γύρω και πάνω μας  προσφέροντας το  αίσθημα δρόσου. Η δυνατότητα υδρινέφωσης αλλά και ο πιο ισχυρός κινητήρας τους είναι η σημαντικότερη διαφορά σε σχέση με τους ανεμιστήρες ξηράς λειτουργίας

Σχετικά με την ασφαλή χρήση των ανεμιστήρων υδρονέφωσης.

Οι επαγγελματικοί ανεμιστήρες υδρονέφωσης διαθέτουν πολύ δυνατούς ηλεκτροκινητήρες για να ωθήσουν τον αέρα, για αυτό το λόγο πρέπει να τοποθετούνται πάντα σε επίπεδο έδαφος και να μην μετακινούνται ποτέ ενόσω βρίσκονται σε λειτουργία.

Επίσης είναι σημαντικό οι ανεμιστήρες υδρονέφωσης να υδροδοτούνται μόνο με πόσιμο νερό. Το νερό των γεωτρήσεων ή το υφάλμυρο όπως και το νερό παλαιών εγκαταστάσεων περιέχει πολλά άλατα και ξένα σώματα που θα διακόψουν τη λειτουργία τους.

Ενοικίαση ανεμιστήρων υδρονέφωσης 290 watt

Τεχνικά χαρακτηριστικά ανεμιστήρων υδρονέφωσης 290 watt.

  • Τροφοδοσία αέρα: 6840 κυβικά μέτρα/ώρα
  • Κατανάλωση: 290watt
  • Δοχείο νερού χωρητικότητας 30 λίτρων
  • Ρυθμιζόμενα τροφοδοσία ψεκασμού
  • 3 επίπεδα έντασης.
  • Άνοιγμα έλικα: 75 εκατοστά
  • Μέγιστο ύψος: 180 εκατοστά
  • Περιστροφικη λειτουργία 90 μοιρών
  • Αυτονομία 5-6 ώρες
  • Στάθμη θορύβου είναι 67dB στο 1 μέτρο (μέγιστη κλίμακα λειτουργίας)

 

Προσφερόμενη τιμή ενοικίασης: 78€

Το κόστος μεταφοράς και εγκατάστασης προκύπτει κάθε φορά από την ποσότητα, την απόσταση και τις συνθήκες μεταφοράς και τοποθέτησης στους στο χώρο και θα ενημερωθείτε μέσα από την προσφορά που θα λάβετε.

Τιμές χωρίς φπα 24%

Ενοικίαση ανεμιστήρων υδρονέφωσης 290watt