Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ενοικίαση αποστειρωτών αέρα UVC

Ενοικίαση αποστειρωτών αέρα UVC

Ενοικίαση αποστειρωτών αέρα UVC

Η Sovereign Event Systems  παρέχει προς ενοικίαση μηχανήματα καθαρισμού αέρα UVC υπεριώδους ακτινοβολίας για την προστασία της υγείας και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας  για το συνέδριο και την εκδήλωση σας σε εσωτερικό χώρο.

Γιατί είναι απαραίτητη η χρήση αποστειρωτών UVC για την απολύμανση του αέρα;

Η παραμονή ανθρώπων σε κλειστούς χώρους επιφέρει μόνιμη κυκλοφορία αερολύματος επιβαρυμένου  με ιικό φορτίο. Η αποστειρωτές μας δεν εξουδετερώνουν μόνο τον κορονοϊό αλλά πολλά επίσης μολυσματικά παθογόνα που κυκλοφορούν μέσω του αέρα, τα οποία αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Κάθε ένα παθογόνο παρουσιάζει διαφορετική ανθεκτικότητα στην ακτινοβολία UVC. Παρόλα αυτά οι αποστειρωτές αέρα που σας παρέχουμε καταστρέφουν αποδεδειγμένα όλα τα παθογόνα με εργαστηριακές μετρήσεις βάσει των ISO 4833-1:2013 και ISO 21527-2:2008.

Είναι τεκμηριωμένο επιστημονικά εδώ και πολλές δεκαετίες πως η ακτινοβολία UV-C δρα επιθετικά σε ιούς, παθογόνα, και μικροοργανισμούς. Τo μήκος κύματος του φωτός που εκπέμπουν οι λυχνίες των αποστειρωτών μας, βομβαρδίζουν το DNA των ιών όπως του Covid19 με αποτέλεσμα την καταστροφή τους ακόμα και στη χαμηλότερη ταχύτητα αέρα.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΩΝ ΑΕΡΑ COVID UVC (1)

 

Προσοχή: Σε αντίθεση με πολλες συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά, οι αποστειρωτές μας δεν εκπέμπουν ακτινοβολία στο χώρο. Η  διαδικασία καθαρισμού αέρα γίνεται εσωτερικά χωρίς απολύτως καμία διαρροή φωτός UV-C. Κατά τη λειτουργία τους ΔΕΝ εκλύεται όζον. 

Τα συγκεκριμένα μηχανήματα καθαρισμού αέρα είναι επαγγελματικής κλάσης με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά συμμόρφωσης με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις εργαστηριακές μετρήσεις. Είναι κατασκευασμένοι  από ανοξείδωτο ατσάλι και λειτουργούν σε 24ωρη βάση  με πολύ μικρή σταθμά θορύβου. Διαθέτουν ρόδες μεταφοράς και λαβή.

Η δυνατότητα απολύμανσης των επαγγελματικών αποστειρωτών μας είναι 300m³ αέρα ανά ώρα.

Παράδειγμα: Σε αίθουσα διαστάσεων 10 x 10 x 3m ύψος= 300 κυβικά μέτρα, μια μονάδα αποστειρωτή UVC μπορεί να καθαρίσει των αέρα σε 1 ώρα στη μέγιστη ταχύτητα λειτουργίας (στάθμη θορύβου 54.0 dBA )

Διαβάστε τα αποτελέσματα μελέτης του ΑΠΘ για τις συσκευές καθαρισμού αέρα με UVC

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΩΝ UVCΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΩΝ ΑΕΡΑ COVID UVC

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά αποστειρωτών αέρα UVC

  • Καταστρέφει τον COVID και όλα τα παθογόνα που διέρχονται από το σύστημα
  • Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Μέγιστή Ικανότητα απολύμανσης αέρα: 300μ³ /ώρα 
  • Χωρίς έκλυση Ο³
  • Τάση λειτουργίας: 230V~50Hz
  • Συνολική κατανάλωση: 300watt/h
  • Κατανάλωση λυχνιών: 225watt/h
  • Εύρος θορύβου λειτουργίας: 54 έως 62 dB(Α)
  • Διαστάσεις αποστειρωτή UVC Υ x Π x Β (cm): 106 x 35 x35 εκ.
  • με λαβές και ρόδες μεταφοράς

Οι συσκευές απολύμανσης αέρα με UVC  που ενοικιάζουμε στους πελάτες μας είναι κλειστού τύπου είναι απολύτως ασφαλείς για τους ανθρώπους και φιλικές για το περιβάλλον.

Τιμή ενοικίασης : 

78€ για την 1η ημέρα
52€ για κάθε επόμενη ημέρα
Ενοικίαση αποστειρωτών αέρα UVC