Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ενοικίαση εξοπλισμού θέρμανσης » Ενοικίαση ηλεκτρικών σομπών μανιτάρι

Ενοικίαση ηλεκτρικών σομπών μανιτάρι

Ενοικίαση ηλεκτρικών σομπών μανιτάρι

Οι ηλεκτρικές σόμπες μανιτάρια είναι εξοπλισμένες  με το χαρακτηριστικό καπέλο ώστε να διανέμουν τη ζέστη με την ίδια τεχνική των μεγαλύτερων σομπών προπανίου. Εξυπηρετούν σε κλειστούς χώρους ή χώρους που έχουν μια σχετική κάλυψη, ώστε να περιοριστούν οι απώλειες σε θερμότητα. Έχουν λεπτό  και διακριτικό σχεδιασμό με Inox απόχρωση και μεταφέρονται εύκολα έχοντας αποσπώμενη κεφαλή που τοποθετείται εύκολα στον ορθοστάτη.

Η Sovereign παρέχει ενοικίαση ηλεκτρικών σομπών τύπου «μανιτάρι» για πάρα πολλες εφαρμογές. Τοποθετούνται άνετα σε μπαλκόνια, πιλοτές, κάτω από ομπρέλες και συμπληρώνουν άψογα σαν πρακτικό και οπτικό αποτέλεσμα τις πτυσσόμενες τέντες εκδηλώσεων που παρέχουμε στην ενοικίαση και τις οποίες παρουσιάζουμε αναλυτικά  στη σελίδα τους.

Διαθέτουν λυχνίες αλογόνου και μέσω του διακόπτη επιλογής μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ δύο βαθμίδων θερμοκρασίας 1000-2100 watt. Μπορούν να λειτουργήσουν σε 24ωρη βάση και διαθέτουν αυτοματισμό ακαριαίας απενεργοποίησης σε περίπτωση πτώσης. Όπως όλες οι συσκευές που λειτουργούν σε τάση δικτύου, δεν θα πρέπει να αφήνονται εκτεθειμένα σε περίπτωση βροχής.

Οι ηλεκτρικές σόμπες τύπου μανιτάρι διαμοιράζουν τη θερμότητα περιμετρικά του σημείου τοποθέτησης τους εν συγκρίσει με τις ηλεκτρικές σόμπες πάνελ που θερμαίνουν το χώρο κατευθυντικά. Επομένως θα αποδώσουν περισσότερη θερμότητα εάν τοποθετηθούν στο μέσο περίπου του χώρου, προς το εσωτερικό ώστε να μην απολεσθεί σημαντικό ποσοστό θερμότητας.

Ενοικίαση ηλεκτρικών σομπών τύπου μανιτάρι Ενοικίαση ηλεκτρικών σομπών τύπου μανιτάρι

 


 Σχετικά με την ασφαλή χρήση των ηλεκτρικών σομπών τύπου «μανιτάρι»

Το καπέλο μπορεί να προστατεύσει  τις λυχνίες και τα ηλεκτρικά των σομπών «μανιτάρι» από την κάθετη πτώση νερού όπως  βροχή όμως σε καμία περίπτωση δε θα  πρέπει να τις αφήνουμε εκτεθειμένες στη βροχή για ευνόητους λόγους. Αν εκτιμήσετε ότι ίσως εκτεθούν σε βροχή, καλύτερα να επιλέξετε τις σόμπες μανιτάρια που έχουν το προπάνιο σαν καύσιμο, επομένως δεν επηρεάζονται από τη βροχή.


 

Τεχνικά χαρακτηριστικά ηλεκτρικής σόμπας τύπου μανιτάρι 2100 watt

  • Θερμάστρα εξωτερικού στεγασμένου και εσωτερικού χώρου.
  • Καύσιμο: ηλεκτρική
  • Τεχνολογία: quartz
  • Κατανάλωση 2.100watt .Ηλεκτρικό Φορτίο 10Α
  • Ύψος: 2 μέτρα.
  •  Συνοδεύεται από καλώδιο ρεύματος 10 μέτρων.

Η τιμή για την πρώτη ημέρα ενοικίασης ειναι 30€. 

Η ηλεκτρική σόμπα μανιτάρι παραλαμβάνεται και επιστρέφεται με μέσα του πελάτη.

 

Ενοικίαση ηλεκτρικών σομπών τύπου μανιτάρι