Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ενοικίαση Air Cooler

Ενοικίαση Air Cooler

Ενοικίαση Air Cooler για Εκδηλώσεις

Απο το 2008 προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από προϊόντα υψηλής ποιότητας που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενσωματώσαμε και σας παρουσιάζουμε το νέο μας απόκτημα, τα Αir cooler προς ενοικίαση.

Ενοικίαση Air Cooler

Τι Είναι τα Air Cooler;

Τα air cooler είναι μια εξαιρετική λύση για την ψύξη του χώρου της εκδήλωσής σας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Πρόκειται για φορητές συσκευές που χρησιμοποιούν νερό για να δροσίζουν τον αέρα, προσφέροντας μια πιο φιλική προς το περιβάλλον και οικονομική εναλλακτική σε σχέση με τα κλιματιστικά. Είναι ιδανικά για ημιυπαίθριες εκδηλώσεις, όπως γάμους, βαπτίσεις και εταιρικές συναντήσεις.
Μια καλή εφαρμογή είναι σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος είτε στον προαύλιο χώρο ή σε εσωτερικό με ανοιχτά παράθυρα ώστε να εισχωρεί φρέσκος αέρα. Επίσης όσο περισσότερη ζέστη επικρατεί τόσο πιο αποδοτικά μπορεί να λειτουργήσει ένα Air cooler.
Τα air cooler αποτελούν μια εξαιρετική και αποδοτική λύση για την ψύξη του χώρου σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας. Η λειτουργία τους βασίζεται σε μια απλή, αλλά αποτελεσματική διαδικασία εξάτμισης νερού. Ας δούμε αναλυτικά πώς λειτουργούν:

Βασική Αρχή Λειτουργίας

Ενοικίαση Air cooler

Η βασική αρχή λειτουργίας των air cooler είναι η φυσική διαδικασία της εξάτμισης του νερού. Όταν το νερό εξατμίζεται, απορροφά θερμότητα από το περιβάλλον, μειώνοντας τη θερμοκρασία του αέρα.

Πλεονεκτήματα των Air Cooler

 • Φιλικά προς το Περιβάλλον: Δεν χρησιμοποιούν ψυκτικά υγρά, τα οποία μπορεί να είναι επιβλαβή για το περιβάλλον.
 • Οικονομική Λειτουργία: Καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τα παραδοσιακά κλιματιστικά.
 • Ευκολία Χρήσης: Είναι εύκολα στη χρήση και δεν απαιτούν σύνθετη εγκατάσταση.
 • Φορητότητα: Μπορούν να μεταφερθούν εύκολα και να τοποθετηθούν όπου χρειάζεται δροσιά.

Παράγοντες που Επηρεάζουν τη Μείωση της Θερμοκρασίας

 1. Σχετική Υγρασία: Τα air cooler λειτουργούν καλύτερα σε ξηρά κλίματα. Σε περιοχές με χαμηλή σχετική υγρασία, η απόδοση τους είναι μεγαλύτερη, καθώς η εξάτμιση του νερού είναι πιο αποδοτική. Σε υγρό περιβάλλον, η μείωση της θερμοκρασίας είναι λιγότερο αισθητή.
 2. Εξωτερική Θερμοκρασία: Όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία του περιβάλλοντος, τόσο μεγαλύτερη είναι η δυνατότητα ψύξης από τα air cooler, καθώς η διαδικασία εξάτμισης απορροφά περισσότερη θερμότητα.
 3. Ροή Αέρα: Η καλή κυκλοφορία του αέρα είναι σημαντική για την αποτελεσματική λειτουργία των air cooler. Ο συνεχής καθαρός αέρας βοηθά στη διατήρηση της ψυκτικής τους ικανότητας.
 • Σε ξηρά κλίματα με χαμηλή υγρασία (κάτω από 50%), τα air cooler μπορούν να μειώσουν τη θερμοκρασία του εξαγόμενου αέρα κατά 7°C έως 10°C.
 • Σε περιοχές με μέτρια υγρασία (50% – 70%), η θερμοκρασία του εξαγόμενου αέρα είναι συνήθως μεταξύ 5°C και 7°C.
 • Σε περιοχές με υψηλή υγρασία (πάνω από 70%),η θερμοκρασία του του εξαγόμενου αέρα μπορεί να είναι πιο περιορισμένη, συνήθως μεταξύ 3°C και 5°C.

Βήματα Λειτουργίας

 1. Γέμισμα της Δεξαμενής Νερού: Τα air cooler διαθέτουν μια εσωτερική δεξαμενή νερού. Πριν από τη χρήση, γεμίζετε αυτήν τη δεξαμενή με καθαρό νερό.
 2. Αντλία Νερού: Μια αντλία νερού τραβά το νερό από τη δεξαμενή και το διανέμει σε ένα ειδικό υλικό ψύξης, γνωστό ως “wet media” ή “evaporative pad”.
 3. Wet Media: Το υλικό αυτό έχει σχεδιαστεί για να απορροφά και να συγκρατεί το νερό. Καθώς ο αέρας διέρχεται από το υγρό υλικό, το νερό εξατμίζεται και απορροφά τη θερμότητα από τον αέρα.
 4. Ανεμιστήρας: Ένας ισχυρός ανεμιστήρας τραβά τον ζεστό αέρα από το περιβάλλον και τον διοχετεύει μέσω του υγρού υλικού. Ο αέρας ψύχεται καθώς το νερό εξατμίζεται και στη συνέχεια εκπέμπεται ως δροσερός αέρας στον χώρο.

Τα air cooler αποτελούν μια αποτελεσματική λύση για τη μείωση της θερμοκρασίας σε διάφορες συνθήκες, ειδικά σε ξηρά και θερμά κλίματα. Ενώ η ακριβής μείωση της θερμοκρασίας εξαρτάται από τις συγκεκριμένες συνθήκες, προσφέρουν μια οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για την ψύξη του χώρου της εκδήλωσής σας.

Η ροή αέρα είναι 8000 μ³/ ώρα και η αυτονομία της δεξαμενής νερού είναι 8 ώρες στη μέγιστη ταχύτητα.

Κάθε μονάδα air cooler μπορεί να καλύψει κατα  μέσο όρο 40μ².

Η ηλεκτρική κατανάλωση ανά μονάδα είναι 350 watt στη μέγιστη ταχύτητα.

Διαστάσεις:

Προσφερόμενη τιμή ενοικίασης: 108€

Το κόστος μεταφοράς και εγκατάστασης προκύπτει κάθε φορά από την ποσότητα, την απόσταση και τις συνθήκες μεταφοράς και τοποθέτησης στους στο χώρο και θα ενημερωθείτε μέσα από την προσφορά που θα λάβετε απο εμάς.

Τιμές χωρίς φπα 24%