Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Φωτισμός εκδήλωσης » φωτιζόμενες μπάλες LED

φωτιζόμενες μπάλες LED

Φωτιζόμενες μπάλες LED

Οι φωτιζόμενες μπάλες LED τις οποίες θα βρείτε σε εμάς, είναι αδιάβροχες και φωτίζονται με τεχνολογία LED RGB. Αυτό  σημαίνει ότι με το ασύρματο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που επιθυμείτε από μια πληθώρα χρωματικών παλετών.

Είναι αδιάβροχες και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν μέσα σε πισίνες όπου επιπλέουν στην επιφάνεια χωρίς να βυθίζονται. Κατασκευάζονται από ελαφρύ πολυκαρβονικό υλικό και το χρώμα τους  όταν είναι σβηστές είναι λευκό ματ ημιδιαφανές.

Διατίθενται σε 3 μεγέθη, διαμέτρου 30 και  40 εκατοστών  καθώς και  50 εκατοστών (ημισφαίριο) . Παρέχουν τον ιδανικό φωτισμό για να δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα στον γάμο, στο πάρτι των παιδιών, στην πισίνα, στον κήπο. Σε εξωτερικό χώρο ή ακόμη και σε εσωτερικό χώρο.

φωτιζόμενες μπάλες LED

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φωτιζόμενες μπάλες LED που θα βρείτε σε εμάς είναι πολύ ασφαλείς στη χρήση τους αφού δεν χρειάζεται καλώδιο ρεύματος. Για την λειτουργία τους μιας και  διαθέτουν μια ενσωματωμένη μπαταρία που επαρκεί για πολλές ώρες λειτουργίας.

Το μικρό βάρος και η ευκολία τους στη μεταφορά σας επιτρέπει να τις αλλάξετε θέση αν έχετε μια ακόμα πιο δημιουργική ιδέα. Αυτό τις καθιστά ιδανικές για όλους τους τύπους εκδηλώσεων όπως γάμους, εταιρικά event και πάρτυ. Σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.

φωτιζόμενες μπάλες LED

LED ΜΠΑΛΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ 6LED ΜΠΑΛΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ LED ΜΠΑΛΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

 

Επιλέξτε τις φωτιζόμενες μπάλες LED για να προσδώσετε  τη δική σας ταυτότητα, και διακοσμητικό φωτισμό στο επόμενο σας event! Ανεξάρτητα από τον τύπο της εκδήλωσής σας,  θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που θα μείνει στη μνήμη των καλεσμένων σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

φωτιζόμενες μπάλες LED

Όλες οι φωτιζόμενες μπάλες LED που διαθέτουμε έχουν ενσωματωμένο κρίκο ασφαλείας για ξένοιαστη και ευκολότερη εγκατάσταση στον χώρο της εκδήλωσής σας. Η προσθήκη κρίκου ασφαλείας δίνει τη δυνατότητα να κρεμαστούν από σταθερά σημεία όπως δέντρα, πέργκολες ή άλλες δομές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φωτιζόμενες μπάλες μας σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο επιθυμείτε, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες σας

φωτιζόμενες μπάλες LED

 

Επιπλέον, μπορούμε να προσαρμόσουμε το πακέτο σας, για να ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Επιλέξτε τις φωτιζόμενες μπάλες LED RGB  για να δώσετε στο επόμενο σας event το απαραίτητο “wow factor”. Κάντε τη διαφορά για τους καλεσμένους σας

 

Προσφερόμενη τιμή ενοικίασης:

Φωτιζόμενη μπάλα διαμέτρου 30 εκατοστών 5 watt : 28€

Φωτιζόμενη μπάλα διαμέτρου 40 εκατοστών 5 watt : 34€

Φωτιζόμενη μπάλα διαμέτρου 50 εκατοστών ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ 6 watt: 38€

Επίσης διαθέτουμε και άλλα είδη διακοσμητικού φωτισμού για την εκδήλωση σας. Όπως προβολείς Led για το φωτισμό κτιρίων και δέντρων με δυνατότητα κίνησης και εναλλαγής χρωμάτων.  Ακόμα και αν χρειάζεστε λευκό διάχυτο γενικό φωτισμό ενός μεγάλου εξωτερικού χώρου. Στη Sovereign Event Systems έχουμε τη λύση!

 

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φ.π.α και κόστος μεταφοράς & τοποθέτησης. Ζητήστε ολοκληρωμένη προσφορά.

φωτιζόμενες μπάλες LED ενοικίαση