Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ενοικίαση τεντών

Ενοικίαση τεντών

Ενοικίαση τεντών

Ενοικίαση τεντων τεντες ενοικιαση

Πτυσσόμενες τέντες πλήρως αδιάβροχες, με ατσάλινο σκελετό και πανί 300γρ/τετρ. μέτρο  σε λευκό χρώμα. Προαιρετικά μπορούν να δεχτούν τυποποιημένα πλαϊνά καλύμματα, θερμαντικά σώματα και φωτισμό .

Είναι ιδανικές για όλες τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους όπως:

υπαίθριες ομιλίες
γαμήλιες δεξιώσεις
τηλεοπτικές παράγωγες
στέγαση εκθεσιακών περιπτέρων
κιόσκια αθλητικών δραστηριοτήτων
αποδυτήρια
στέγαση catering ευαίσθητων υλικών και εξοπλισμού

Τοποθετούνται αρκετά γρήγορα σε σχέση με τις συναρμολογούμενες αφού διαθέτουν χωροδικτύωμα που ανοίγει σαν «φυσαρμόνικα» και δίνει την απαραίτητη ελαστικότητα και σταθερότητα στις τέντες. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων  το στήσιμο μπορεί να γίνει σε 10-20 λεπτά λεπτά και το μάζεμα στο μισό χρόνο.

Ενοικίαση τεντων τεντες ενοικιαση

ενοικιαση τεντων TENTEW ENOIK;IASH


 

Οι πτυσσόμενες τέντες τοποθετούνται σε κάθε τύπο εδάφους ακόμα και σε κεκλιμένο με ανεξάρτητη ρύθμισή ύψους σε κάθε πόδι χωρίς να χρειάζεται τρύπημα. Απαραίτητα  χρησιμοποιούμε αρκετά βαριές βάσεις στήριξης στις τέσσερις γωνίες για ασφαλή στήριξη ή  ειδικούς πασσάλους ανάλογα την μορφολογία του εδάφους.

Όταν θέλουμε να καλύψουμε μεγαλύτερο εμβαδόν μπορούμε να συνδέσουμε παράλληλα δύο ή περισσότερες τέντες όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ενοικίαση τεντων τεντες ενοικιαση

 

[childpages title=”Διαθέσιμες διαστάσεις πτυσσόμενων τεντών” thumbnail_size=”null” thumbnail_align=”null” page_title=”true” excerpt_lenght=”” order=”menu_order” orderby=”DESC”] [/childpages]